ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η προθυμία και η ανθρωπιά όλων σας, μας έχει συγκινήσει. Δεκατέσσερις μήνες στην «Αρωγή», γίνατε για μας η δεύτερη οικογένειά μας. Πάντα με το χαμόγελο και την ευγένεια, μας κάνατε να νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Όλο το προσωπικό είναι άψογο!

Οικογένεια Β.

  

Θέλω να πω σε όλους και όλες σας, πόσο τυχερή νιώθω που σας γνώρισα και πόση ευγνωμοσύνη νιώθω για όλα όσα κάνατε για μένα. Διαλέξατε μία τρομακτικά επίπονη δουλειά και την κάνετε χωρίς ούτε μία φορά να δείξετε δυσαρέσκεια, ενόχληση, αγένεια.

Θα ήμουν πολύ περήφανη να είμαι η μητέρα σας, η φίλη σας, η αδερφή σας. Χίλια ευχαριστώ!!!

Τ.Β.-Ι.

 

Ένα πελώριο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο και πολύ μικρό για να εκφράσει όλα όσα νιώθουμε για όλες και όλους εσάς σε όλες τις βαθμίδες για όλα όσα με τόση πολλή αγάπη, συνέπεια, επαγγελματισμό και ιδιαίτερη φροντίδα μας προσφέρατε όλους αυτούς τους τέσσερις μήνες.

Αφήνουμε ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μας πίσω σε όλες και όλους σας.

Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ!!!

Χ.-Δ.Κ.

 

Ευχαριστώ για τη φροντίδα, τη συμπαράσταση και την υποστήριξη που μαζί με την ολοκληρωμένη θεραπεία, βοήθησε τον πατέρα μου να συνέλθει και εμένα να τον στηρίξω όλο αυτόν τον καιρό.

Η δουλειά ήταν συλλογική απ’ την καθαριότητα και την κουζίνα, μέχρι το λογοθεραπευτή, φυσιοθεραπευτή, νοσηλευτή, γιατρό, εργοθεραπευτή, διατροφολόγο, ψυχολόγο. Όλοι μαζί καταφέρατε να’ χει καλό αποτέλεσμα ο άνθρωπός μας.

Συνοδός Κ.Μ.

 

Σας ευχαριστώ για όλα. Ήσασταν όλοι άψογοι, όλες οι υπηρεσίες καλές και όλα τα παιδιά με το χαμόγελο και τον καλό λόγο τους. Με σκλαβώνανε.

Σ.Κ.

 

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Όλοι ήσασταν υπέροχοι.. Συνεχίστε έτσι.

Καλή δύναμη!!!!!!

Ζ.Μ.

 

..οι υπάλληλοι που ασχολούνται ως νοσηλευτές, ήταν πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν την οποιαδήποτε κατάσταση αντιμετώπιζαν.

Δεδομένου ότι το αντικείμενο της δουλειάς τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο, θεωρώ ότι είναι πραγματικά αξιέπαινοι.

Δ.Τ.

 

Με όλες μου τις ευχαριστίες για ό,τι κάνατε για μένα.

Σας εύχομαι υγεία και καλή δύναμη για το δύσκολο έργο σας.

Γ.Α.

 

Είστε όλοι πανέμορφοι με τρόπους και χαμόγελα που είναι τα καλύτερα στον πλανήτη.

ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΑΣ ΚΑΛΑ

Πήρατε τον πόνο μου με τους τρόπους σας και με τα χαμόγελα και μου δώσατε από απελπισία, ελπίδα και ευτυχία.

Α.Π.

 

…ευχαριστώ θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου αποκατάστασης «Euromedica-Αρωγή» για τη φροντίδα και τη συμβολή τους στην περαιτέρω βελτίωση της υγείας μου και ειδικότερα τη φυσίατρο κ. Καμέλια Μιχούτ, τον προϊστάμενο της Α2 πτέρυγας κ. Γιάννη Χατζηλάμπρου, όλους τους εξαιρετικούς νοσηλευτές και νοσηλεύτριες της Α2, τους φυσιοθεραπευτές και ειδικότερα την κ. Κική Γκιρνή, τον κ. Μιχάλη Ελευθεριάδη και τους υδροθεραπευτές, για τις άριστες υπηρεσίες τους, την κατάρτιση και την ευγένειά τους.

Ε.Ν.

 

Το έργο που επιτελείτε δεν είναι λειτούργημα αλλά Θεάρεστο. Είμαστε βέβαιοι ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες εσείς θα είστε πιστοί στον όρκο σας να φροντίζετε αυτούς τους πονεμένους ασθενείς σας που όταν σας βλέπουν στα μάτια νιώθουν «τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά».

Α.Τ.

 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις περιποιήσεις που μου παρείχε το ίδρυμά σας. Θα χρησιμοποιήσω μία ρήση ενός μεγάλου άνδρα, που ταιριάζει νομίζω στην περίπτωσή: «Τόσο πολλοί, κάνουν τόσα πολλά, για τόσους καλούς».

Ευχαριστώ.

Μ.

 

Είναι τιμή σας να συγκαταλέγετε στο δυναμικό του Κέντρου σας επιστήμονες και προσωπικό που διέπονται από το ήθος και τον επαγγελματισμό τους.

Σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.

Οικογένεια Ε.

 

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς. Θα σας θυμόμαστε με πόνο και αγάπη.

Οικογένεια Δ.Ρ.

 

Thanks for the quality of life that you have done to my mother in her serious illness. Your work has a very high level and this has pleasantly surprises me.

I wish you continued success and good results in your work.

D.S.-L.

 

Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους για την προσέγγιση, τη συμπαράσταση, την αμέριστη υπομονή, την ευγένεια σας και την καθοριστική συμβολή σας στη θεαματική βελτίωση της υγείας μου.

Σ.Γ.

 

Η φροντίδα από το σύνολο του προσωπικού σας, το φυσίατρο κ. Γκούμα και τα υπόλοιπα μέλη της ιατρικής ομάδας, την Προϊσταμένη και τα μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού, τους φυσικοθεραπευτές, τις κυρίες  που φρόντιζαν την καθαριότητα και γενικά, από όλες τις υπηρεσίες σας, υπήρξε υποδειγματική. Επέδειξαν όλοι εξαιρετική διάθεση και προθυμία για ενημέρωση, συνεργασία, εξυπηρέτηση και ανθρώπινη συμπαράσταση.

Μαζί με τις θερμότερές μου ευχαριστίες, σας παρακαλώ να δεχθείτε και τα εξίσου θερμά συγχαρητήρια.

Γ.Λ.

 

Πρώτα η πισίνα πλημμυρίζει από πρόσωπα χαμογελαστά και μετά πλημμυρίζει από νερά.

Τα ίδια συμβαίνουν στο χώρο της Υποδοχής Ανοιχτής Νοσηλείας, εργοθεραπείας, στη μεταφορά από οδηγούς και συνοδηγούς που σε πνίγουν με πλούσια χαμόγελα και διαπίστωσα με βεβαιότητα ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι προσποιητά, αλλά αληθινά πέρα για πέρα.

 …θα ήθελα να σας εκφράσω την ευαρέσκειά μου για τη βοήθεια που προσφέρετε στο κέντρο μας, το οποίο πολύ σωστά ονομάσατε ΑΡΩΓΗ, διότι θεωρώ ότι η βοήθεια που προσφέρετε στα περήφανα γηρατειά ανακουφίζοντας τον πόνο τους και με τόση ανθρωπιά, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και σημασία από τα ΚΑΠΗ πχ… 

Όλες οι ειδικότητες είναι απόλυτα καταρτισμένες και η συμπεριφορά τους είναι ευγενής και χαρακτηρίζεται από καλοσύνη, τρυφερότητα και τη δουλειά τους την κάνουν με υπομονή, επιμονή, αγόγγυστα και με καρτεριά.

Θα ήταν παράλειψή να μην επισημάνω την άυπνη, ακάματη προσπάθεια των τραυματιοφορέων, οι οποίοι μεταφέρουν τους ασθενείς στα εργαστήρια της φυσιοθεραπείας, εργοθεραπείας, υδροθεραπείας και πάντα με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους.

Κ.K.

  

Η μεγαλύτερη διαπίστωσή μου είναι ότι οι νοσηλευτές κάνουν τη δουλειά τους ως «Λειτούργημα» και όχι σας δουλειά ή αγγαρεία.

…ένα ευχαριστώ σε όλες τις νοσηλεύτριες που δίνουν την ψυχή τους.

Ευχαριστώ όλο το προσωπικό.

Β.Σ.

 

Ήμουν τυχερή που την ώρα που χρειάστηκε, βρέθηκε μπροστά μου η «Αρωγή». Θα πρότεινα το Κέντρο σας σε οποιοδήποτε φίλο μου θα ήθελε αποκατάσταση από τραυματισμό ή εγκεφαλικό.

Π.-Λ.

 

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη φροντίδα και στοργή θα έλεγα, που μας δείχνετε όλοι όσοι εργάζεσθε εδώ, ο καθένας από τη θέση του.

…νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω βαθύτατα όλο το προσωπικό που στάθηκε με ευαισθησία δίπλα μας. Στις δυσκολίες που προέκυπταν κάθε φορά και συνέδραμαν έτσι ουσιαστικά στη φροντίδα της μητέρας μου. Καθένας τους υπήρξε αρωγός στην πορεία μας, που με τον τρόπο τους μας συντρόφευσαν σε αυτό το δύσκολο ταξίδι των 112 ημερών νοσηλείας...

… ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ηλιάδη που μου επέστησε την προσοχή να ζήσω τις σπουδαίες αυτές μέρες πλάι στη μητέρα μου.

Θ.X.

Τηλεφωνικό Κέντρο +30 2310 986 000
Μέλος του ομίλου
Member Of
EN ISO 9001:2015
No.: 01012065
EN ISO 22000:2005
No.: 011675047606