ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Σύμμαχος στην Αποκατάσταση της Υγείας σας

Η Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση είναι μια ξεχωριστή ιατρική ειδικότητα η οποία έχει ως στόχο εκτός από τη θεραπεία της υποκείμενης νόσου, τη βελτίωση της σωματικής και νοητικής λειτουργικότητας διευκολύνοντας τους ασθενείς να παραμείνουν ενεργοί και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους ώστε να ενταχθούν στην κοινωνική ζωή.

Στο κέντρο Euromedica-Αρωγή είμαστε περήφανοι για την ειδική Ιατρική Ομάδα Αποκατάστασης που σχεδιάζει και κάνει πράξη την αποθεραπεία σας. Τα μελή της συνεδριάζουν εβδομαδιαία και συνεργάζονται στενά για την πρόοδο κάθε ασθενούς.

Ο Φυσίατρος είναι ο επικεφαλής ειδικός Ιατρός της Ομάδας Αποκατάστασης ο οποίος προσεγγίζει ολιστικά τους ασθενείς , εκτιμά την κατάστασή τους, θέτει μαζί τους στόχους και επιβλέπει την εξέλιξη της αποθεραπείας τους, συντονίζοντας την ειδική Ιατρική Ομάδα Αποκατάστασης που αποτελείται από:

  • Υπεύθυνο Φυσίατρο σε κάθε νοσηλευτική πτέρυγα
  • Υπεύθυνο Παθολόγο σε κάθε νοσηλευτική πτέρυγα
  • Ορθοπαιδικό
  • Καρδιολόγο
  • Εντατικολόγο
  • Νευρολόγο

Η ειδική Ιατρική Ομάδα Αποκατάστασης του κέντρου Euromedica-Αρωγή έχει ως στόχο να δικαιώσει τις προσδοκίες σας για την πορεία της υγείας σας. Αυτό επιδιώκει για εσάς, μαζί σας  και σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό σας.

Ελευθέριος Η. Μπάκας

Ελευθέριος Η. Μπάκας

Επιστημονικός Διευθυντής
Φυσίατρος - Ειδικός Ιατρός Αποκατάστασης

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στη Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση.

Ανέστης Ηλιάδης

Ανέστης Ηλιάδης

Διευθυντής Παθολογικού Τομέα και Χώρου Αυξημένης Φροντίδας
Παθολόγος-Εντατικολόγος

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην Παθολογία-Εντατικολογία.

Τηλεφωνικό Κέντρο +30 2310 986 000
Μέλος του ομίλου
Member Of
EN ISO 9001:2015
No.: 01012065
EN ISO 22000:2005
No.: 011675047606