Πρότυπη ανεξάρτητη μονάδα Φυσικοθεραπείας

Πρότυπη ανεξάρτητη μονάδα Φυσικοθεραπείας

Από τις αρχές Μαρτίου η Euromedica – Αρωγή Θεσσαλονίκης έθεσε σε λειτουργία μια νέα ανεξάρτητη μονάδα Φυσικοθεραπείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Euromedica – Αρωγή:

  • Στηρίζεται στην πολυετή εξειδίκευση και εμπειρία της Euromedica – Αρωγή Θεσσαλονίκης στους τομείς της Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης
  • Στελεχώνεται από έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους φυσικοθεραπευτές
  • Εφαρμόζει τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα στον τομέα της προληπτικής, διαγνωστικής και θεραπευτικής φυσικοθεραπείας.

Στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Euromedica – Αρωγή, θέτουμε ως κύριο στόχο την εξατομικευμένη φροντίδα, προσεγγίζοντας κάθε περιστατικό ολιστικά. Επιδίωξή μας αποτελεί η αντιμετώπιση της αιτίας και όχι μόνο των συμπτωμάτων, εξασφαλίζοντας έτσι τη μόνιμη λύση σε κάθε άνθρωπο που μας εμπιστεύεται.

Στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Euromedica - Αρωγή, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας για την αντιμετώπιση Παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης, Αθλητικών Κακώσεων, Παθήσεων του Άνω Άκρου, Νευρολογικών παθήσεων, Μυοσκελετικών Παθήσεων, Χρόνιου Πόνου κ.α.

Οι θεραπευτικές συνεδρίες  είναι ατομικές, διατηρώντας αυστηρά την αναλογία ασθενή / θεραπευτή ένας προς έναν, έτσι ώστε ο ασθενής να «δέχεται» την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας. Οι τεχνικές που εφαρμόζονται απαιτούν μικρότερη συχνότητα επανάληψης, μειώνοντας σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο αποκατάστασης και την οικονομική επιβάρυνση του ασθενούς.

Παράλληλα λειτουργούμε ειδικό personal training center, για την εξατομικευμένη υποστήριξη ατόμων στη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της υγείας και της καθημερινότητάς τους.

Οι φυσικοθεραπευτές του κέντρου συνεργάζονται δημιουργικά με τον θεράποντα ιατρό κάθε ασθενούς και ακολουθούν τις κατευθυντήριες οδηγίες τους για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας διαμορφώθηκε ακολουθώντας την αρχιτεκτονική αντίληψη σύγχρονου σχεδιασμού που συνδυάζει αρμονικά λειτουργικότητα και άνετους χώρους θεραπείας.

  

  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:
Κέντρο Φυσικοθεραπείας Euromedica – Αρωγή
Τσιμισκή 136 (γυάλινο κτίριο της ΧΑΝΘ)
Τηλ.: 2310 261 693
Email: physio@euromedica-arogi.gr

Τηλεφωνικό Κέντρο +30 2310 986 000
Μέλος του ομίλου
Member Of
EN ISO 9001:2015
No.: 01012065
EN ISO 22000:2005
No.: 011675047606